OKTAY ALI BABA

OKTAY ALI BABA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oktay Ali Baba. Meer weten? Ontdek meer

28 aug 2022 om 9:35 Heerlijk eten! Lekker veel en nog goed warm! Top!
24 jun 2022 om 23:40 Schotelmix vonden wij te weinig.
5 jun 2022 om 21:55 Helemaal top en heerlijk eten.
17 mei 2022 om 10:21 Doner was droog/koud en voor een schotel vonden wij dat er weinig in zat. zat geen friet bij dit hebben we zelf gebakken omdat we nog zoveel honger hadden. Kipsate was wel te doen maar wel tegen de droge kant aan. Wij bestellen hier niet meer
30 mrt 2022 om 20:22 Snelle bezorging. Goed eten
24 mrt 2022 om 12:28 De eten was niet lekker
23 feb 2022 om 20:30 Van te voren besteld met aangegeven tijd. Kwam een half uur na de afgesproken tijd. Eten was niet goed warm. Bestelling van twee kippenbouten bleek twee drumstick en een heup. Köfte was niet gaar. Helaas geen aanrader.
29 jan 2022 om 22:31 Het eten was erg lekker en goed en zeker een aanrader
26 dec 2021 om 21:22 Hele goede service, ze vergeten nooit je sausjes (wat meeste restaurants wel doen) en ze zorgen dat je eten echt optijd klaar is
5 sep 2021 om 19:58 Biefstuk zat vol pezen en was niet te eten ook was alles koud! 50 euro zo de prullenbak in!
9 jul 2021 om 21:50 Ik ben in Breda wellicht verwend maar dit zijn gewoon magnetron maaltijden. Alles was slecht. Ik ben normaal geen zeikerd maar dit was echt waardeloos. Ik had beter een bammetje pindakaas kunnen pakken. Bezorging was vriendelijk en op tijd. Eten was…
30 mei 2021 om 13:14 1 pizza smakeloos,de andere verbrandt.hopeloos.